Salva och kräm mot blåmärken

Skin doctors capillary clear – påskyndar läkningen av blåmärket effektivt och snabbt!
Capillary clear på Shytobuy.se
509 kr / Shytobuy.se
 
Skin Doctors Capillary Clear fungerar genom att de aktiva ämnena ökar samt reparerar elasticiteten och hållbarheten hos brustna mindre blodkärl nära huden. Blod som sipprat ut från kärlen tas om hand av kroppen men processen påskyndas via Capillary clear verksamma substanser. Krämen passar alla hudtyper och kan kombineras med andra hudvårdsprodukter utan problem. Krämen är avsedd för att minska synliga röda kärl under huden samt påskynda läkning av brustna kärl.
Snabbast förväntat resultat: 1-2 veckor
Krämens doft: [rating=4]
Mot mindre rodnad/blåmärken: [rating=5]
Mot större blåmärken: [rating=4]
Mot åldrade blåmärken [rating=3]
Lämplig/ok på barn: ok
Summering: Capillary clear sv Skin doctors är en kräm som fungerar utmärkt när man vill ha något som påskyndar procsessen med att ta bort blåmärken. Helt klart den mest verksamma krämen mot blåmärken och brustna blodkärl!

Hiruderm kräm – förebygger blåmärken
Hiruderm på Bodystore.se
174 kr / Vitapost.se
 
Hiruderm är särskilt framtagen just för att reducera blåmärken, rodnader och övriga brustna mindre blodkärl.
Hirudineaextrakt är en huvudingrediens som är producerad från något så exotiskt som extrakt från blodiglar. Blodiglar använder ämnen som hindrar blodets koagulering vilket är användbart för att minska blåmärken. Hinduerm är doftfri och uppges av tillverkaren inte var lämplig att använda i ansiktet.
Snabbast förväntat resultat: 2-4 veckor
Krämens doft: Doftfri
Mot mindre rodnad/blåmärken: [rating=3]
Mot större blåmärken: [rating=2]
Mot åldrade blåmärken [rating=2]
Lämplig/ok på barn: ok
Summering: Hinduerm är en kräm som fungerar ok på mindre blåmärken men den tar längre tid än Skin doctors capillary clear. Positivt är att hinduerm är doftfri vilket gör den lämplig även för män som avstår från att lukta misstänkt damparfym. Värd att pröva men förvänta dig inga underverk!

Eteri gel – knappt mätbar effekt
185 kr / Healthme.se
 
Eteri är en svensktillverkad trögflytande gel som helt innehåller naturliga substanser. Gelen sägs verka mot ”trötta ben” och även reducera rodnad och blåmärken via sina ingridienser av aloe vera, lavendel m.m
Snabbast förväntat resultat:
Krämens doft: [rating=3]
Mot mindre rodnad/blåmärken: [rating=2]
Mot större blåmärken: [rating=1]
Mot åldrade blåmärken [rating=1]
Lämplig/ok på barn: ok
Summering: Eteri doftar naturligt fräscht men tyvärr är det osäkert om den har någon effekt på att läka blåmärken. Möjligen kan man misstänka att mindre rodnader kan reduceras något genom flitigt användade av Eteri gel.